za
02
okt

Oktoberfeest

Oogstmarkt met lokale en duurzame produkten
Noordoogst
Meteorenweg 280 Amsterdam
14:00 – 20:00
| n.t.b.

Na het succesvolle Tuinfeest (1 juni 2019) organiseerde Friekens Brouwerij op 12 oktober 2019 ook een groen en low impact Oktoberfeest, waar we de rijke oogst van de voorbije zomer vierden en ons indronken voor de lange koude winter. In 2020 kon ook Oktoberfeest niet doorgaan, maar voor 2021 staat het weer op de rol!

Op Friekens Oktoberfeest: een oogstmarkt, die geheel in het teken staat van duurzaam, groen en lokaal produceren – en genieten! Daarnaast is er een educatief programma van cursussen en workshops, een mobiele sauna, muzikale omlijsting en verdere verstrooiing, en een groots vreugdevuur om je aan te warmen.

Op de oogstmarkt zal een rijk geschakeerd aanbod van hapjes en drankjes verkrijgbaar zijn. Veganistisch, vegetarisch en vlees: biologische verse groenten, vlees van blije varkens, wijn uit eigen gaard, ter plekke gebrouwen ambachtelijk bier.

Friekens Oktoberfeest is net als Friekens Tuinfeest ‘unplugged’: de ecologische voetafdruk van het feest proberen we zo klein mogelijk te houden, onder andere door hergebruik en door zonne- en windenergie.